La música en directe, millor de preu

El 2x1 dels Amics de L'Auditori

La Gabriela, una de les més actives del nostre “quadern”, ens deixava fa uns dies un comentari on s’alegrava que tenir un 10% de descompte als concerts de l’OBC, amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Està molt bé!

Justament el mateix dia rebia un correu electrònic dels “Amics de L’Auditori” que m’oferia la possibilitat de veure el concert inaugural del Festival Mozart de l’OBC, “El rapte del serrall”, amb un 50% de descompte, si hi anava acompanyat. I no fa gaire que el Liceu engegava un nou abonament amb importants descomptes de fins el 30 i 40%, que s’anunciava a través de la premsa.

Són bones iniciatives per sentir (i veure) música en directe millor de preu. Segur que n’hi hauran més. És el que té la crisi. Val la pena tenir-ho present…

Anuncis

One response to “La música en directe, millor de preu

  1. El més trist, és que aquestes iniciatives surten, un cop els abonats i el públic interessat ja ha comprat les entrades, en alguns casos amb un any d’antelació i al cap d’un parell de mesos et surten amb aquesta.
    Si això ho ofereixen un mes abans del esdeveniment em sembla bé, però ara, tot i que entenc perfectament la iniciativa i lamentablement els motius que han dut a prendre-la, em sembla una burla als abonats i al públic.
    El que aconseguiran amb aquestes mesures és que el abonats deixem de ser-ho, doncs ves per on, som els que comprem les localitats més cares, no beneficiant-nos d’aquests descomptes.
    Per altre part, programar un Rapte tan fluix, per ser benèvol, dona com a resultat una venda molt fluixa de localitats. En aquest cas, que un parell de dies abans es vulgui oferir l’aforament a meitat de preu, em sembla bé, però ni així.
    Per ràdio vaig tenir vergonya aliena del que escoltava.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s