Els “regals simfònics” de la Ràdio 4 holandesa

Per descarregar-vos alguna de les 10 simfonies feu clic!

Si visiteu la pàgina web de la Ràdio 4 d’Holanda, podeu descarregar-vos fins a 13 simfonies d’autors que van de Beethoven a Sibelius, passant per Brahms, Schubert, Mahler, Bruckner o Bizet, entre d’altres.

10 de les obres pertanyen al “regal” del 120è aniversari de la Reial Orquestra del Concertgebouw d’Amsterdam. Tot i que d’això ja en fa un any, l’opció per descarregar la música encara està vigent. Els directors són de primera fila: Giulini, Bernstein, Harnoncourt o Jansons, entre d’altres. Fins i tot ens podem baixar una caràtula per cada simfonia si és que volem tenir-ho en format de disc. Abans haurem d’omplir les nostres dades (en anglès, això sí) i activar el correu que rebrem a la nostra bústia.

Les 3 simfonies que ens queden, les van penjar uns mesos més tard per celebrar, en aquesta ocasió, un altre aniversari: els 80 anys del director Bernard Haitink.

Les interpretacions són, en tots els casos, de la Reial Orquestra del Concertgebouw d’Amsterdam, una de les millors orquestres del món.

Si us voleu descarregar alguna de les 3 simfonies dirigides per Haitink, feu clic!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s