Nit d’agraïments al Palau

Aquesta nit el Palau de la Música Catalana acull, a partir de les 20.30h, un concert especial que s’ha titulat “El nou Palau, amb tot el cor”. D’aquesta manera es vol agrair les mostres de suport rebudes aquests últims mesos i transmetre “un missatge optimista, d’un futur millor i proper”.

Hi intervindran totes les entitats corals que acull el Palau de la Música Catalana (Orfeó Català, Cor de Cambra del Palau i els diferents cors que integren l’Escola Coral de l’Orfeó), i també es podrà seguir per ràdio (Catalunya Música) i per internet (www.tv3.cat i www.catmusica.cat). Demà dimarts, a 2/4 de 10 del vespre, es podrà veure en diferit pel Canal 33, de Televisió de Catalunya.

El programa el formaran les obres “El Mirador”, de Josep Vila i Casañas; “El cant del destí”, de Johannes Brahms; i l’últim moviment de la Novena Simfonia “Coral”, de Beethoven. Josep Vila i Antoni Ros Marbà en seran els directors i també hi participarà la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.

Anuncis

3 responses to “Nit d’agraïments al Palau

  1. Es fantastica aquesta iniciativa,aixo d’agrair els suports rebuts,quan es viuen uns moments molt fotuts,nomes ho poden entendre els que en un moment donat hem rebut suports i optimisme en moments dificils.

    JAUME i FERRAN (malalts de Bach)

  2. De veritat ho agraiexo de tot cor, avui l’escoltaré per Catalunya Música i demà si puc per Canal 33. Visca el Cant Coral!!

  3. El cant coral dins el cor de Catalunya no morirà mai, endavant, gràcies pel vostre treball

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s