100 violins vermells

Que un programa de ràdio arribi a 100 edicions no és una novetat. Però si l’espai és setmanal i tracta de música de cinema, aleshores sí que em sembla una xifra prou significativa. Felicitats al Xavier Cazeneuve i al seu “violí vermell”, que cada divendres ens descobreix noves maneres d’acostar-nos a la música de cinema, amb un llenguatge directe i entenedor, i sense etiquetes.

L’emissió és els divendres, de 23 a 24h, per Catalunya Música. També podeu recuperar-lo a través d’internet, entrant a la seva pàgina web, on trobareu els últims programes. Us recomano especialment que feu una passejada pel seu blog, on hi trobareu, de ben segur, material que us pot interessar.

Tan de bo n’arribin 100 més, com a mínim…

2 responses to “100 violins vermells

  1. Gràcies Pere Andreu per aquest comentari d´homenatge al Violí Vermell i al seu presentador en Xavier Cazeneuve. De veritat es el meu desig que duri 100 mes.Sempre dic que la gran majoria dels que treballen a Catalunya Música sou grans professionals.

  2. Tinc que dir que la mùsica de cinema no era una prioritat per a mi. Ara bé seguin quasi tots els 100 programes del violí vermell, el amic Xavier ha fet que un esceptic com jo de aquesta mùsica,començi a ser un incondicional.
    GRACIES Xavier i felicitats per aquets 100 primers programes. I com no Gracies a l’Apuntador per recordar-lo.

    Jaume i Ferran (malalts de Bach)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s