Els consells de Schumann als músics joves

Clivis Publicacions ofereix de manera gratuïta, a través de la seva pàgina web, la traducció catalana que Agustí Delgado ha preparat dels consells que Robert Schumann va anar anotant mentre componia el cicle de petites peces de l’Album per a la joventut. Una bona manera de celebrar el bicentenari del naixement d’aquest compositor.

Segons em comenten des de Clivis, és el primer cop que engeguen un tipus d’iniciativa com aquesta i ja han rebut una bona resposta, especialment per part de mestres i escoles de música. La intenció és mantenir l’obsequi durant tot el curs i afegir-ne d’altres, com ara alguns capítols dels seus llibres.

Si us interessa, val la pena que entreu a la pàgina web de Clivis i escriviu un correu electrònic demanant-ho. Us ho enviaran a la vostra bústia de correu electrònic, de manera gratuïta.

Anuncis

3 responses to “Els consells de Schumann als músics joves

 1. Uberto Bandini

  I, a canvi, tindran una altra e-dreça a què dirigir la seva propaganda futura. Altrament, ¿per què no deixen descarregar l’arxiu pdf des de la seva pàgina web?

  • Martí /Clivis)

   Uberto, no neguem l’interès de Clivis per conèixer qui s’interessa per la música en general i per la dels compositors catalans en concret.
   La nostra editorial porta 64 anys editant i difonent aquestes obres, i ens sembla oportú informar de les novetats. Sense la difusió comercial de la cultura molts autors no podrien publicar les seves obres.
   Tot i així, ens comprometem a esborrar dels nostres arxius l’adreça de correu electrònic a qui ens ho comuniqui com a resposta a una comunicació nostra.
   Cordialment, Clivis.

   • Uberto Bandini

    Gràcies per la vostra resposta. Afegeixo només un suggeriment: si tan interessats esteu «per conèixer qui s’interessa per la música en general i per la dels compositors catalans en concret», ¿per què no ho pregunteu obertament i que us contesti qui vulgui?
    D’altra banda, ningú no discuteix això de la «difusió comercial de la cultura» (quin eufemisme, noi) perquè el pastís és massa gros i no és aquesta la taula apropiada. Només parlava del COM, company, no del QUÈ.
    Per cert, això d’esborrar dels vostres arxius les e-dreces de la gent no és una gràcia que ens concediu, és el que per llei esteu obligats a fer –i si no ho esteu ho haurieu d’estar–.
    Espero sincerament que la data fatídica de la jubilació, tan pròxima ja pel que dieu, sigui motiu de celebració i no de comiat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s