Temps de contratenors

Segurament no hi ha hagut mai tants contratenors, ni tan bons, com ara: Scholl, Daniels, Taylor, Jaroussky, Domènech, Sabata, Mena…, no acabaríem la llista i segur que ens en deixaríem algun. Un dels últims dels quals n’hem sentit a parlar és el nord-americà Bejun Mehta (nebot del director d’orquestra Zubin Mehta), que ja ha actuat a València i també en un recital al Gran Teatre del Liceu el mes de desembre de l’any passat.

Ara edita ‘Ombra Cara’, el seu primer treball discogràfic amb el segell Harmonia Mundi i, com no podia ser d’una altra manera, el dedica tot ell a la música de Haendel. Àries d’òperes com ‘Amadigi di Gaula’, ‘Agrippina’, ‘Riccardo primo’, ‘Tolomeo’, ‘Orlando’, ‘Radamisto’, ‘Rodelinda’ i ‘Sosarme’. L’acompanyen els músics de l’Orquestra Barroca de Freiburg, amb la participació de la soprano Rosemary Joshua en un parell d’ocasions, i la direcció d’un altre contratenor que ja fa temps que dirigeix com és René Jacobs.

Us deixo el vídeo promocional amb la primera ària del disc, que es pot trobar a YouTube:

Anuncis

4 responses to “Temps de contratenors

  1. Quina interpretació!!!m´agradat

  2. Què actiu està en Jacobs ! (una ximpleria: dirigeix com de brometa, no?) No coneixia al Mehta JR, ho fa de meravella. Gràcies pel descobriment.

  3. Els contratenors sempre me han fascinat,algu va dir que eren “la veu dels Angels”…si non e vero e ben trovato.

  4. A mi me pasa como a Ferran, me fascina la voz de contratenor. Me encanta tambien la orquesta barroca de Freiburg, me trae recuerdos de mi estancia allí. Me ha gustado mucho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s