L’Associació d’Amics d’Eduard Toldrà

El 2 de desembre es va fer un acte al Petit Palau del Palau de la Música Catalana per presentar públicament l’Associació d’Amics d’Eduard Toldrà i també el doble disc compacte amb la integral de les cançons per a veu i piano del músic vilanoví.

Hi van intervenir Narcisa Toldrà (filla del músic i presidenta de l’associació), Jaume Comellas (secretari), Cèsar Calmell (musicòleg) i Núria Viladot (responsable del segell Columna Música). Aviat sonarà un reportatge sobre aquesta presentació per Catalunya Música, que després penjaré al nostre quadern. Com a anticip, aquí teniu, sencers, dos dels parlaments que es van poder escoltar aquell dia.

Parlament de Narcisa Toldrà
Vodpod videos no longer available.

Parlament del musicòleg Cèsar Calmell
Vodpod videos no longer available.

3 responses to “L’Associació d’Amics d’Eduard Toldrà

 1. Retroenllaç: Els Amics d’Eduard Toldrà es presenten « El quadern de l'apuntador

 2. Moltes, moltes gràcies per haver-nos rebut avui amb tanta complicitat en la nostra exposició de la cessió per part de la Generalitat de la casa “El Jardí dels Tarongers” “Casa Bartomeu” a l’escola Moragas i de les possibles col•laboracions que puguem fer amb entitats com la vostra!!
  amb agraïment
  Jordi Lobo
  Escola Moragas
  636 705 240

 3. Em penso que hi ha una confusió. Has escrit en un blog musical. Aquí pengem informacions diverses relacionades amb el món de la música clàssica però no formem part de cap col·lectiu en concret. Si el que volies era adreçar-te a l’Associació d’Amics d’Eduard Toldrà, tinc algun contacte que et passaré per correu electrònic. Gràcies i fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s