El Grup Enderrock ja té la seva revista de clàssica

La Sala Martí l’Humà del Saló del Tinell ha acollit aquest migdia la presentació d’una nova publicació especialitzada en música clàssica i en català: 440 (llegit quatre quaranta) Clàssica. Amb aquesta, ja són sis les capçaleres que edita el Grup Enderrock. En aquest projecte, han estat treballant-hi dos anys.

El primer número surt aquest mes de juliol i la periodicitat serà trimestral. A més, acompanyaran cada revista amb un CD o DVD, relacionat amb el tema de portada. Aquesta vegada, essent Jordi Savall el protagonista, regalen un documental d’uns 50 minuts, titulat A la recerca del so perfecte, de l’any 1996.

440 Clàssica té unes 130 pàgines i el preu és de 6 euros. Aposten per un nou format i un disseny atractiu. Visualment i pel tacte de les fulles pot recordar revistes com Scherzo o la desapareguda (i enyorada) Goldberg. Es podrà llegir en paper i també a través de plataformes digitals com l’iPad o l’iPod. La tirada inicial és de 10.000 exemplars i estarà a la venda als quioscos a partir de demà. Segons els seus responsables, amb 440 Clàssica busquen “omplir el buït derivat de la poca presència que té la música clàssica en l’actualitat als mitjans de comunicació generalistes (diaris)”. A banda de la revista, posen en marxa també un diari digital i establiran col·laboracions amb Catalunya Música.

Anuncis

One response to “El Grup Enderrock ja té la seva revista de clàssica

  1. Xavi de Molins

    Fantàstiques notícies! Ara esperem que sigui fàcil de trobar. Gràcies per la info!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s