Victoria 400 (4)

Continuo aquests articles dedicats a Tomás Luis de Victoria, tornant a la sèrie de programes que l’espai Grandes Ciclos de Ràdio Clàssica va dedicar al compositor d’Àvila. Concretament, us voldria recomanar el primer i l’últim, protagonitzats per dos dels especialistes en la música de Victoria més destacats de l’actualitat: Michael Noone (director del conjunt Ensemble Plus Ultra, que porta gravats 10 discos amb música seva des del 2008) i Alfonso de Vicente (musicòleg i responsable de l’edició de les cartes de Victoria).

Aquí teniu els enllaços:

Grandes Ciclos (30 de juny)
Entrevista a Alfonso de Vicente

Grandes Ciclos (1 de juny)
Entrevista a Michael Noone

Grandes Ciclos el presenta Eva Sandoval i s’emet de dilluns a divendres, entre les 13.30 i les 15 h. Actualment dediquen el programa al bicentenari del naixement de Franz Liszt.

D’altra banda, si voleu estar al dia de les diferents activitats organitzades aquest any a l’entorn dels 400 anys de la mort de Tomás Luis de Victoria, i també a les novetats relacionades amb aquest compositor, val la pena que tingueu en compte el blog creat expressament per a aquest aniversari per Ana María Sabe Andreu -autora del llibre Tomás Luis de Victoria, pasión por la música-, que actualitza setmanalment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s