Conversa amb Joaquim Hernández

Probablement In fernem land és el blog de música clàssica i òpera en català més seguit de la xarxa. Les xifres així ho demostren: més de 1.700 visites diàries durant el febrer.

Ahir al matí vaig tenir l’ocasió de xerrar una bona estona amb Joaquim Hernández, el seu creador i responsable, que va tenir la gentilesa de dedicar-me una part del seu temps. El motiu de la trobada era parlar del seu blog perquè el 10 de març arriba als cinc anys d’existència. Alguns fragments de la conversa sonaran d’aquí a uns dies en l’espai Opera Mundi, que cada tercer diumenge de mes preparo per al programa Una tarda a l’òpera de Jaume Radigales a Catalunya Música. Abans, però, he volgut penjar l’entrevista sencera. Si voleu descarregar-vos-la directament en format mp3, feu clic en aquest enllaç.

Vodpod videos no longer available.

Anuncis

4 responses to “Conversa amb Joaquim Hernández

  1. Gràcies Pere Andreu, ara escoltaré el que vaig dir, 🙂

  2. També jo, lector assidu de In Fernem Land, escolateré el que va dir en Joaquim.

  3. Gràcies per l’entrevista a Joaquim Hernàndez.. Ha estat molt interessant, reflectint un caràcter decisiu, entusiasta, treballador i coneixedor dels temes que tracta argument-ho fil per randa. Difícilment trobarem un blog on dia a dia ens informi de les darreres actualitats extensament.

  4. Gràcies per donar veu en aquest apuntador a la veu que ens ha acompanyat i guiat en el camí apassionat de la música, el camí de la Cultura… veritable motor del camí de la Vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s