Ricardo Íscar ens presenta ‘Al fossat’

Dilluns va haver-hi el passi de premsa del documental ‘Al fossat’ (‘El foso’), un llargmetratge sobre l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu que s’estrena aquest divendres en alguns cinemes -no gaires- de l’Estat. A Barcelona es podrà veure als cinemes Méliès però segurament se n’afegirà alguna altra sala els pròxims dies. També es projectarà al Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat. Com que el documental està coproduït per  TV3, està previst que s’emeti per televisió tot i que encara no hi ha dates. El projecte neix de la iniciativa del Màster en Documental de Creació de la Universitat Pompeou Fabra (IDEC) i compte també amb la participació de Televisió Espanyola.

El documental, que dura 110 minuts, permet no només veure el treball de l’orquestra d’un teatre d’òpera sinó també què envolta aquest món: qui hi treballa, què hi ha al darrera de l’escenari, on s’assaja, què fan els músics quan s’esperen per entrar a l’escena o al fossat, etc. També hi ha una aproximació a les vides d’alguns instrumentistes. Personatges anònims que es converteixen en protagonistes d’aquesta història.

No només està rodat a Barcelona, també hi ha parts filmades a Menorca, Mongòlia, la Xina, el Brasil o Albània.

Just després de la projecció per a la premsa, vaig poder parlar uns minuts amb Ricardo Íscar, el realitzador del documental, en una conversa que podeu sentir aquí sota o descarregar-vos en format mp3:

[audio http://www.ivoox.com/conversa-amb-ricardo-iscar_md_1306374_1.mp3]

Informació actualitzada sobre Al fossat, a la pàgina de Facebook.

I aquí teniu el tràiler:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s