Els cartells de Michal Batory a La Virreina

Fins al 29 de juliol teniu de temps per visitar l’exposició Michal Batory a La Virreina (La Rambla, 99, de Barcelona). Aquest artista és l’autor del cartell del Festival Castell de Peralada. Amb aquest motiu s’ha organitzat aquesta mostra -la primera de Batory al nostre país- que es podrà veure pocs dies, fins diumenge de la setmana que ve.

Els cartells que s’hi exposen són de l’àmbit de la cultura: festivals, obres de teatre, òperes, concerts. L’entrada és lliure. Jo hi he anat aquesta tarda i m’ha agradat molt, us la recomano.

Us copio aquí sota la informació que apareix al web de La Virreina

MICHAL BATORY, CARTELLS

10.07.2012 – 29.07.2012

La Virreina Centre de la Imatge acull una exposició dedicada a l’obra del cartellista Michal Batory, organitzada en el marc del Festival Internacional de Música Castell de Peralada. L’art de Batory és la simplicitat, la poesia que crea a partir de petits objectes quotidians, amb els quals aconsegueix imatges fresques, lúdiques i d’una eficàcia inqüestionable en termes d’impacte i de comunicació. En el món de Batory, un pot trobar la materialització de les creacions mentals més audaces.

L’exposició retrospectiva reuneix els cartells que l’artista ha realitzat per a diferents certàmens culturals i es podrà visitar fins al 29 de juliol de 2012.

Organitza: Festival Internacional de Música Castell de Peralada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s