Nou documental sobre Conxita Badia

Si més no, a l’In-Edit Beefeater 2012, també aviat a Televisió de Catalunya i sobretot a internet. El documental sobre la cantant Conxita Badia que ha realitzat la seva besnéta Eulàlia Domènech ha estat seleccionat per a la secció oficial del festival de documentals musicals més importants del nostre país. Una excel·lent notícia, sens dubte. I més, si tenim en compte la poca presència que ha tingut el documental de clàssica en les diferents edicions que s’han fet fins ara.

En aquest documental, que recupera la memòria d’una de les millors cantants catalanes del segle XX, hi intervenen persones pròximes a Conxita Badia, com ara una de les seves filles, Mariona Agustí i Badia; Narcisa Toldrà (filla d’Eduard Toldrà), la soprano Montserrat Caballé o el compositor Narcís Bonet, entre d’altres. Serà emocionant també tornar a veure i sentir a l’historiador Josep Maria Ainaud de Lasarte, que ens va deixar no fa gaire.

Encara falten dies per que s’estreni -el festival comença el dia 25 d’octubre- però ja fa setmanes que treballen en la promoció a través d’internet. El web que han obert per a l’ocasió està molt bé. Té prou contingut com per fer-nos venir ganes. També són a Facebook i a Twitter. Aquesta setmana, a més, ha començat a circular el tràiler. Us el deixo aquí sota.

One response to “Nou documental sobre Conxita Badia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s