La Filharmònica de Berlín vol captar nous públics

La Filharmònica de Berlín és una de les orquestres capdavanteres del món -la millor?-, sens dubte, i ho demostren -més enllà dels concerts- amb iniciatives com aquesta que us porto avui i que té com a objectiu captar nous espectadors per als seus concerts de música de cambra. Aquesta temporada coincideix, a més, amb el 25è aniversari de l’obertura de la sala de música de cambra de la Philharmonie, la seva seu a Berlín. Més a sota, trobareu quatre vídeos breus (es reprodueixen automàticament, un darrere l’altre) que han editat per a l’ocasió. Són engrescadors. Algun d’ells, fins i tot, està rodat a la manera d’un flashmob.

Si no coneixeu el canal de YouTube de la Filharmònica de Berlín, també us el recomano. Van camí dels 400 vídeos, la majoria d’uns tres minuts de durada. Bàsicament, promocionen el Digital Concert Hall (la Sala de Concerts Digital), un canal impulsat per la mateixa Filharmònica, que ofereix concerts i vídeos relacionats amb l’orquestra. Aquest canal de pagament permet veure retransmissions en directe i també recuperar programes en diferit a través del seu cada vegada més gran arxiu.

Curiosament, la campanya que us comentava al començament és per a captar nous públics per als seus concerts en directe de música de cambra. Són conscients que com un concert en viu no hi ha res i que, encara que la tecnologia permeti acostar la seva música a qualsevol racó del món, el músic necessita del públic. És el seu gran estímul.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s