L’experiència de ‘Joana d’Arc’ a medici.tv

Dissabte a la tarda vaig poder seguir en directe la transmissió de l’oratori Joana d’Arc a la foguera, d’Arthur Honegger de la Temporada de l’OBC, que es va fer des de L’Auditori de Barcelona, a través del portal medici.tv. Us he de confessar que m’hi connectava per provar com se seguia una transmissió d’aquest tipus en directe des de L’Auditori. No era el primer cop que un concert d’aquestes característiques s’oferia en obert des de Barcelona per a tot el món, però anteriorment no m’havia estat possible, tot i que sí que ho havia pogut recuperar posteriorment en diferit.

Així doncs, el que va començar com un “anem a provar” va acabar sent “això no m’ho puc perdre”. Els motius, diversos: bona música, impecable realització i sonorització, excel·lent interpretació i adequada ambientació.

Però el millor de tot és que tinc/ tenim 90 dies (ara deuen ser ja 88) per tornar-ho a veure, i les vegades que es vulgui. Gratuïtament*. I repetiré. Segur. Us recomano seguir-ho amb la traducció del text que es pot trobar en el programa de mà.

He vist que el vídeo del concert l’han penjat també al web de l’OBC i al del diari El Periódico, que el patrocinava.

L’OBC informava ahir, des del seu compte de Twitter, que 20.000 persones havien seguit la transmissió en directe. Això significa gairebé 10 vegades l’aforament de la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori, on es va fer el concert. Qui diu que la clàssica no interessa? Sí, ja ho sé, molts s’hi van enganxar per la presència de l’actriu francesa Marion Cotillard en el paper protagonista. Però més enllà de l’aspecte mediàtic, globalment em sembla que estem parlant d’una molt bona proposta.

* Ens demanaran que ens donem d’alta a medici.tv. El registre és gratuït, tot i que hi ha alguns continguts de pagament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s