Les reflexions d’Oriol Romaní

Llibre-MusiquesAmigues

Ja feia temps que tenia pendent de comentar aquest llibre de butxaca, de poc més de 150 pàgines, que el músic Oriol Romaní ha publicat aquest 2012 amb l’Editorial Dinsic. No és el primer llibre que escriu el clarinetista barceloní, ja n’ha fet d’altres dedicats al jazz o al compositor Joaquim Homs.

Romaní és d’aquells músics inquiets, sempre amb nous projectes al cap, que es troba a gust tant en el clàssic com en el jazz, que estima la poesia i que frueix no només fent concerts sinó també escoltant-ne. Ja són unes quantes dècades de trajectòria les que acumula, i per això ha volgut deixar-ne constància, de manera amena, en aquest llibre. De vegades apareixen pensaments o dubtes, que Romaní vol compartir amb el lector.

Els temes són diversos, amb capítols dedicats al silenci; la música a l’escola; compositors com Homs, Mompou, Taverna-Bech o Carlota Garriga; el jazz o la poesia de Màrius Torres. Un calaix de sastre, a partir de reflexions fetes en veu alta, fruit de l’experiència i del desig de seguir aprenent i observant.

Aquí podeu descarregar-vos les primeres pàgines, que inclouen l’índex, el pròleg de Ricard Gili, la presentació i el primer capítol.

Pàgina web del llibre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s