El País celebra el bicentenari de Wagner

EL PAIS - 200 Aniversario de Wagner en EL PAÍS

Una celebració virtual, amb múltiples formats i aprofitant les eines que la tecnologia posa a l’abast. El País ha creat un espai a internet, amb textos, imatges, vídeos i músiques, relacionats amb Richard Wagner.

Articles d’opinió de gent de la cultura, un petit vídeo explicatiu d’una mica més de tres minuts, un recull de cites de personatges com Nietzsche, Auden, Chausson, Zola, Gounod o Bizet, entre d’altres. També, un apartat relacionat amb la iconografia wagneriana, amb selecció i comentaris de Lourdes Jiménez. Fragments musicals d’òperes i altres obres de Wagner, vinculats a Spotify, i fins i tot un concurs.

A més, tenim accés (si ens donem d’alta a Amazon o Google Play) a un llibre digital de 700 pàgines, titulat Wagner eterno, que es pot llegir gratuïtament a través d’internet i dispositius mòbils. El volum conté, a més d’una bona selecció d’articles sobre Wagner, un munt de crítiques i notícies diverses aparegudes al diari aquests últims anys, i que formen part de l’hemeroteca d’El País. Una manera imaginativa d’aprofitar i difondre molta feina ja feta, així com incorporar-hi les novetats que vagin venint.

Hi podeu accedir a través de l’adreça:
http://elpais.com/especiales/2013/wagner/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s