Imatge del Facebook d'Una tarda a l'òpera

Tercer diumenge de mes i tercera Opera Mundi de la temporada, la secció d’internet i tecnologia del programa Una tarda a l’òpera de Catalunya Música. Avui hem parlat d’un nou espai virtual que el diari El País dedica a Giuseppe Verdi, amb articles, recomanacions discogràfiques i altres continguts. També hem comentat una pel·lícula muda, rodada el 1913, sobre Richard Wagner. De l’autor de Lohengrin i Parsifal, també hem comentat una nova edició de L’Anell del Nibelung que es comercialitzarà a partir de la setmana que ve… en format USB!

A més, hem explicat que el contratenor Bejun Mehta ha estrenat nova pàgina web, ens hem fet ressò del quarantè aniversari de l’Òpera de Sidney, i recomanàvem el documental La Fleur, que tracta dels 25 anys de la Fundació Josep Carreras de lluita contra la leucèmia, entre altres temes.

Podeu recuperar tots els enllaços a través del Facebook del programa. També us animo a seguir el Twitter d’aquest espai.

[audio http://audios.catradio.cat/multimedia/mp3/3/9/1384427735993/Bicentenaris-de-Verdi-i-Wagner-p%C3%A0gines-web-i-llapis-de-mem%C3%B2ria.mp3]