Portada del disc Paraules i cançons

Enriquidora trobada la d’ahir, com ja és habitual per altra banda, amb la Rosa Montalt i la Margarida Ullate Estanyol, les caps de la Secció de Música i de la Unitat de Sonors i Audiovisuals, respectivament, de la Biblioteca de Catalunya. L’objectiu principal era aquest cop parlar del fons Manuel Valls Gorina que hi ha dipositat allà, ja que estic recopilant informació per a un reportatge radiofònic sobre aquest personatge polifacètic, ara que es compleix el 30è aniveresari de la seva mort.

Però com acostuma a passar sempre, vaig sortir amb altres històries sota el braç. És el cas d’aquest enregistrament, titulat Conxita Badia. Paraules i Cançons, editat per la mateixa Biblioteca de Catalunya, que conté documents sonors històrics -i no només purament musicals-, relacionats amb la soprano Conxita Badia.

La Margarida Ullate Estanyol m’ho explicava en aquesta breu conversa:

[audio http://www.ivoox.com/margarida-ullate-estanyol-parla-paraules-i-cancons_md_2742502_1.mp3]

Si us voleu baixar aquest arxiu en format mp3, feu clic AQUÍ!

Durant les pròximes setmanes mirarem d’oferir-vos alguns documents continguts en aquest disc, i poder sentir així la veu de Montsalvatge, Mompou, Valls Gorina, i de la mateixa Conxita Badia, és clar. Tot, gràcies a la gentilesa de la Biblioteca de Catalunya.