Exposicio Amadeu Vives Amb aquest títol el Foyer del Palau de la Música Catalana acull una petita mostra documental dedicada al músic Amadeu Vives. Es va inaugurar el passat 1 de maig i es podrà veure encara fins al 15 de juliol. L’entrada és lliure. Dividida en quatre vitrines, cadascuna amb el seu corresponent plafó explicatiu, l’exposició repassa la trajectòria del músic de Collbató, tant l’etapa vinculada a l’Orfeó Català -en va ser cofundador juntament amb Lluís Millet-, com l’èxit que van tenir les seves obres líriques -especialment les sarsueles- a Madrid.

La responsable del Centre de Documentació de l’Orfeó Català, Marta Grassot, n’és la comissària, i amb ella vaig parlar-hi fa uns dies, en una conversa de la qual en vam sentir alguns fragments ahir a la tarda a Catalunya Música, dins l’espai informatiu Notes de clàssica.

http://www.ivoox.com/ndc-amadeu-vives-l-entusiasme-i-l-exit_md_4555930_wp_1.mp3″

Podeu baixar-vos l’àudio en mp3, des d’aquest enllaç.

Finalment, us recomano que no deixeu passar l’ocasió de visitar la pàgina de Facebook del Centre de Documentació de l’Orfeó Català, on sempre pengen documents interessants. Aquí sota teniu algunes imatges que formen part de la mostra, i que gentilment m’han cedit des del CEDOC per poder il·lustrar aquest article.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.