Capçalera del Facebook d'Una tarda a l'òperaCada tercer diumenge de mes fem sonar una secció d’òpera, internet i noves tecnologies a Catalunya Música. És dins del programa Una tarda a l’òpera, que Jaume Radigales presenta tots els diumenges a l’emissora.

Aquesta vegada hem parlat del catàleg de la Naxos Music Library, que des de fa poques setmanes és a l’abast de tots els usuaris de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. També hem comentat algunes informacions relacionades amb el Liceu i la producció de Nabucco de Verdi que es pot veure aquests dies al teatre de la Rambla. És el cas d’un vídeo divertit del baríton Ambrogio Maestri, que van penjar fa uns dies, que inclou una recepta de cuina, que ell mateix explica mentre la prepara.

A més, hem parlat de l’edició en CD de Prima Donna, la primera òpera del cantant de pop Rufus Wainwright, que s’acaba de presentar. L’homenatge al cineasta Tony Palmer de l’In-Edit Beefeater 2015 i “les tres piulades“, han completat la secció d’aquest mes.

Trobareu aquests i altres enllaços al Facebook del programa.

Si la voleu sentir, us la deixo just aquí sota:

També la podeu descarregar directament en mp3 des d’aquest enllaç.