FB tallerlutier

Després d’unes quantes setmanes de preparació, aquest dissabte iniciem una nova aventura radiofònica a Catalunya Música. Comença El taller del lutier, una hora setmanal dedicada als instruments musicals, que us acompanyarà cada dissabte al dematí, entre les 10 i les 11.

La intenció és fer-vos passar una estona amena i agradable, on tots plegats aprenguem un munt de coses relacionades amb el fascinant món dels instruments musicals.

En aquesta primera edició, com no podria ser d’una altra manera, obrirem el nostre programa amb la visita al taller d’un lutier. Serà un recorregut pels diferents espais que conformen el taller que el lutier David Bagué té al barri de Gràcia de Barcelona.

També celebrarem els 130 anys de la Banda Municipal de Barcelona. Seran quatre petits espais que aniran sonant els quatre dissabtes de març, on diferents persones vinculades amb aquesta entitat ens parlaran d’aspectes diversos. El primer convidat serà Josep Maria Almacellas, un músic que fa molts anys que estudia la història de la Banda. Ell ens parlarà de la trajectòria més que centenària d’aquesta agrupació. I estigueu atents, perquè sortejarem invitacions per anar a sentir-la en directe!

A més, descobrirem qui té a casa seva el piano de Maria Canals, ara que aquests dies se celebra l’edició núm. 62 del Concurs Internacional de Música que porta el nom de la gran pianista i pedagoga catalana.

I cada setmana acabarem el programa amb la visita d’El Manxaire, algú de qui encara no us desvelarem la identitat. Una persona ben coneguda del món de la música, que cada dissabte ens explicarà algun fet curiós o divertit relacionat amb al món dels instruments musicals.

I em sembla que no em deixo res… Ah, sí! El lutier de capçalera del programa serà en Pau Blasi, el nostre tècnic. Ell serà l’encarregat cada setmana que les veus i les músiques us arribin de la millor manera possible.

Us espero dissabte!

Pere Andreu Jariod

*Escolteu la falca promocional del programa!
Web d’El taller del lutier