Per accedir al llibre, feu clic sobre aquesta imatge!

No fa gaires setmanes que, passejant per l’Espai Liceu, em vaig topar amb un llibret que em va cridar l’atenció. El títol, “La música i el seu reflex en la societat”. Es tracta del volum 4 del projecte “Idees per la música”, impulsat per Indigestió Musical S.L. Recull assajos breus de Jaume Ayats, Xosé Aviñoa, Antonio Castilla Cerezo, Perfecto Herrera Boyer i Josep Verdaguer. Les temàtiques són variades però sempre amb un nexe d’unió: el paper de la música en la societat. Capítols com “Pensar les músiques en la societat contemporània”, “Consum musical i posició social”, “Música i persuasió”, “El públic actiu” i “Cultura gratuïta: a quin preu?”; són prou suggerents per fer-nos reflexionar quin paper juga la música avui en dia, no només col·lectivament sinó també de manera individual.

El llibret no me l’he comprat (tot i que no és gaire car, uns 6 euros), si no que me’l vaig descarregar fa poc (de manera legal i gratuïta) des de la web d’Indigestió Musical, i l’he llegit aquests últims dies a través de l’ordinador. És d’accés lliure perquè és de Creative Commons, no genera drets d’autor però no se’n pot fer ús comercial.

Si us voleu descarregar “La musica i el seu reflex en la societat”, feu clic AQUÍ!

Com us deia al començament, aquest és el volum 4 de la col·lecció “Idees per la música”. Els tres llibres anteriors porten aquests títols: “Una mirada sobre 12 experiències de Barcelona”, “Reflexions sobre gestió musical” i “La música més enllà del comerç”. També es poden consultar de manera lliure a través de la pàgina web d’Indigestió Musical.

www.indigestio.com