No sóc una estrella del rock

Sens dubte és una bona notícia que un altre documental relacionat amb el món de la clàssica tregui el cap en la sempre atractiva i sorprenent programació d’El Documental del mes. Aquesta vegada és una pel·lícula de gairebé una hora i mitja de durada, dirigida per la canadenca Bobbi Jo Hart, i que ja va formar part de la Secció oficial de l’In-Edit Beefeater de Barcelona del 2012.

La protagonista és Marika Bournaki, una jove pianista, també canadenca, que té clar ja des de menuda que vol dedicar-se a ser pianista de concert. El camí no serà fàcil. El documental segueix la seva trajectòria -formativa, concertística i vital- des dels 12 fins als 20 anys. El seu entorn familiar, les amistats, el pas per la Juilliard School de Nova York, els moments d’angoixa i de pressió, les alegries i també les renúncies.

No sóc una estrella del rock és una aproximació al món dels nens prodigi i també al procés de formació de la pròpia identitat.

Fins a final de mes es podrà veure en moltes localitats catalanes i també a Palma, Astúries, Euskadi, Madrid, les Illes Canàries i Galícia. Podeu consultar el llistat fent clic AQUÍ.

També podeu fer un cop d’ull a la pàgina web de Marika Bournaki:
http://www.marikabournaki.com/

I us deixo també el tràiler: